Versnelde digitalisering 

van de huisartsenpraktijk

Home > Versnelde digitalisering van de huisartsenpraktijk

Beeldbellen, digitale gegevensoverdracht, meekijkconsulten. Door de coronacrisis is de digitalisering van de zorg in een stroomversnelling gekomen. De achterstand die huisartsenpraktijken eerst nog hadden op ziekenhuizen, is inmiddels in een voorsprong veranderd. En nu huisartsen digitale werkwijzen omarmd hebben, lijkt deze voorsprong gemakkelijk vast te houden. In dit artikel lees je hoe ZorgDomein je kan helpen om dagelijkse processen te digitaliseren en de best mogelijke zorg voor je patiënten te vinden.

Labdiagnostiek aanvragen: Completer en veiliger dan papier

Veel huisartsen vroegen al digitaal labdiagnostiek aan, maar in tijden van corona is het aantal digitale aanvragen nog verder toegenomen.

Digitaal aanvragen is veiliger dan papier, AVG-proof en de aanvraag wordt automatisch teruggeschreven in je HIS. Zo is iedereen binnen je praktijk goed geïnformeerd.

Het adresboek van ZorgDomein: Inzicht in alle zorgaanbieders

Inzicht in het zorgaanbod is nodig om de best mogelijke zorg te vinden voor je patiënten. In het adresboek vind je een overzicht van het totale zorgaanbod op ZorgDomein.

Het adresboek is een centrale plek op ZorgDomein waar je het totale zorgaanbod kunt vinden. Je vindt er alle zorginstellingen en krijgt inzicht in wie waar welke zorg verleent.

Je patiënten de beste zorg bieden. ZorgDomein helpt je daarbij.

Hulp & Advies

Legal & Privacy

>  AVG

>  Privacy statement

>  Cookie beleid

>  Disclaimer en copyright

Volg ons ook op

Je patiënten de beste zorg bieden.

ZorgDomein helpt je daarbij.

Hulp & Advies

Legal & Privacy

>  AVG

>  Privacy statement

>  Cookie beleid

>  Disclaimer en copyright

Volg ons ook op